Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Om Jobboxen

Uanset om du er ledig eller i job og klar til nye udfordringer, kan du finde inspiration til din jobsøgning i Jobboxen. Har din virksomhed brug for nye medarbejdere? Vores virksomhedskonsulenter er klar til at hjælpe jer med rekrutteringen

 

Jobboxen1

Jobboxen hører under Jobcenter Ikast-Brande, og er et tilbud til ledige samt job- og uddannelsessøgende, hvor frivillighed, større ansvar, inspirerende tilbud og ikke mindst fokus på rigtige job er nøgleordene.

Jobboxen er et åbent sted, hvor du som jobsøgende kan komme og få vejledning og sparring fra en jobkonsulent.

Jobboxen er et tiltag under Jobcenter Ikast-Brande, der gør det muligt at optimere indsatsen over for ledige. I Jobboxen afholder vi gratis kurser og foredrag for vores borgere, for at hjælpe dem hurtigere videre og ud på arbejdsmarkedet igen.

Rekrutteringsplatform

Med Jobboxen får kommunens virksomheder en rekrutteringsplatform, hvor I her og nu kan komme i kontakt med mulige kandidater til ledige stillinger. Ved at skabe et rum, hvor jobsøgende og virksomheder kan mødes, kan Jobboxen være med til at styrke rekrutteringsarbejdet for kommunens virksomheder.

"Velkommen i Jobboxen"

Der står altid en vært/værtinde klar til at byde dig velkommen i Jobboxen i hele åbningstiden. Den pågældende medarbejder kan yde praktisk hjælp til dig som jobsøgende, og vil gøre sit bedste for at give dig den hjælp, du har brug for.

Har du spørgsmål til din jobsøgning og til brugen af Jobnet? Har du brug for sparring i forhold til din ansøgning eller dit CV? Føler du at du har brug for nye input i din jobsøgning?

Så kom ind og aflæg Jobboxen et besøg - vi kan guide dig på vej.

 
Jobboxen3

Et frirum

I Jobboxen er der som sagt mulighed for at få råd og vejledning angående job og uddannelser. Aktuelle aviser samt uddannelsesbrochurer mv. vil være at finde her.

Du er altid velkommen til at kigge herind og få dig en kop kaffe sammen med avisen, mens du slapper af i en af vores bløde sofaer.


 

Fysisk beliggenhed

Jobboxen er et stort lokale med højt til loftet, som er beliggende i midten af Ikast-Brande Rådhus.

Her er det "tilladt" at tænke højt og uden grænser, mens vi forsøger at finde nye veje til dig som jobsøgende.

 

 

Jobboxen4

 

Jobboxen

Telefon: 9960 4200

E-mail: jobboxen@ikast-brande.dk