Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vikarbureauer

Det kan være en fordel for dig som jobsøgende, at være tilknyttet et eller flere vikarbureauer.

Mange vikarbureuer annoncerer ledige stillinger og vikariater på deres hjemmeside. De fleste bureauer tillader, at du lægger dit CV ind, så det er lettere at finde frem til egnede kandidater.

Du kan eventuelt kigge på:

Hartmanns

Hartmanns er et konsulenthus med afdelinger i hele Danmark, og arbejder bredt med både vikarservice og rekruttering. Hartmanns sammensætter vikariater, som matcher dine ønsker, behov og kvalifikationer.

JKS

JKS har kontorer over hele landet og har indgående kendskab til det lokale erhvervsliv. JKS tilbyder vikariater af både kortere og længere varighed samt fastansættelse direkte hos kunden. Gennem Try & Hire-kombinationen kan kandidat og virksomhed prøve hinanden af i en periode.

Viktech

Viktech er et rekrutterings- og vikarbureau, som servicerer kunder i hele Danmark. Der er dagligt ca. 550 medarbejdere tilknyttet Viktech, men som hører til en fast del af Viktechs samarbejdspartnere. Som en del  af Viktech, får medarbejderne mulighed for at udvikle sine personlige og faglige kompetencer. Kurser og videreuddannelse er en del af strategien hos Viktech, og det skal sørge for, at medarbejderne trives og er klædt godt på til deres vekslende arbejdsopgaver.

Jobfisk

Her findes et fyldestgørende liste over alle vikarbureaer i hele landet.

Nordic MediCare

Nordic MediCare er et rekrutterings- og vikarbureau, der fungerer som leverandør til den offentlige og private sundhedssektor i hele Skandinavien, henholdsvis Danmark, Norge og Sverige. Nordic MediCare rekrutter såvel også eget læge og sygeplejerske personale indenfor sundhedssektoren, til at administrere og servicere patienter virksomhedens egne mange lægeklinikker placeret rundt i landet.

 

 

Jobboxen

Telefon: 9960 4200

E-mail: jobboxen@ikast-brande.dk